Dušeci Freš

069/673-237
intercom.line@gmail.com

English POPUST OD 15% ZA PENZIONERE NA SVE NAŠE PROIZVODE. SVE TIPOVE DUŠEKA PROIZVODIMO I PO MERI KUPCA. VELIKO SNIŽENJE CENA OD 10-15% ZA SLEDEĆE STANDARDNE I VANSTANDARDNE DUŠEKE I NADDUŠEKE: PRESTIGE, ELEGANCE, ROYAL, COCOFLEX, MEMOFORM, RELAX, MEMORY- 4, I MEMORY – 6. UZ DUŠEKE: PRESTIGE, ELEGANCE, ROYAL, COCOFLEX, MEMOFORM, RELAX, IDE I POKLON NADDUŠEK ILI JASTUK. POPUST OD 15% ZA ŠIRINU DUŠEKA DO 90CM, NADDUŠEKE MEMORY- 4, I MEMORY- 6, A ZA ŠIRINU VEĆU OD 90CM 10%. ISPORUKA DANAS ZA SUTRA, KURIRSKIM SLUŽBAMA O NAŠEM TROŠKU. POPUSTI VAŽE DO KRAJA MESECA. PORUDŽBINE SLATI PREKO SAJTA ILI e-mail-a intercom.line@gmail.com ILI NA TEL. 017/471-297 OD 08-15h, 069/673-237 OD 08-22h.

ODRŽAVANJE DUŠEKA

PODLOGA ISPOD DUŠEKA JE BITNA

Ukoliko ste kupili dušek sa žičanim ili džepnim jezgrom, preporučujemo da koristite ravnu podlogu za dušek, uz obavezu da ravna površina na koju se dušek postavlja mora da bude perforirana (izbušena) mestimično, kako bi dušek mogao disati i kako bi se omogućila cirkulacija vazduha.
Ukoliko ste kupili dušek od pene, preporučujemo da koristite letvičastu podlogu za dušek, kako bi se sa jedne strane omogućila cirkulacija i provetravanje dušeka i sprečilo stvaranje buđi, a sa druge strane, kako bi dušek dobio na elastičnosti. Preporuka je da letvice imaju najmanje 24 poprečne letvice kod dušeka dužine 200cm.

ROTIRAJTE DUŠEK

U garantnom roku dušeka, potrebno ga je rotirati sa vremena na vreme. Posebno je to bitno u prvih godinu dana korišćenja, kako bi se dušek ravnomerno formirao. Ukoliko dušek ima dve identične strane preporučujemo da ga rotirate po obe ose (gornja – donja strana i glava - noge)

NE SKAČITE PO DUŠEKU

Strogo je zabranjeno skakanje po dušeku, jer to može dovesti do oštećenja dušeka u celini i deformisanja opruga (ukoliko je dušek od opruga). Dušek nije trambolina za decu.

NE SAVIJAJTE DUŠEK

Zabranjeno je i savijanje i lomljenje dušeka prilikom njegovom okretanja, čišćenja ili postavljanja. Savijanje dušeka može dovesti do oštećenja dušeka. Takođe se preporučuje da izbegavate dugotrajnije sedenja na ivicama dušeka.

DRŽITE DUŠEK U ČISTOJ I SUVOJ SREDINI

Zabranjeno je držanje dušeka u vlažnim i memljivim prostorijama, kao i u prostorijama blizu izvora toplote. Preporučuje se da provetravate sobu u kojoj se dušek nalazi i time sprečite nakupljanje vlage i neprijatnih mirisa.

ČIŠĆENJE DUŠEKA

Zabranjeno je korišćenje tečnih sredstava, pegle ili agresivnih hemijskih supstanci za čišćenje dušeka jer to može dovesti do oštećenja navlake dušeka.
Ukoliko dušek ima skidajuću navlaku, možete je prati u veš-mašini na temperaturi do 40 °C, bez centrifuge. Sušenje u veš-mašini koja ima tu mogućnost nije dozvoljeno, jer može dovesti do sakupljanja i smanjenja navlake.
Ukoliko dušek ima neskidajuću navlaku, preporučujemo da je održavate usisivačem (bez vode).

Dodatna pitanja

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti slanjem poruke putem sajta na strani KONTAKT, putem navedenog maila intercom.line@gmail.com ili lično preko brojeva telefona koji su navedeni u podnožju svake strane.