Dušeci Freš

069/673-237
intercom.line@gmail.com

English POPUST OD 15% ZA PENZIONERE NA SVE NAŠE PROIZVODE. SVE TIPOVE DUŠEKA PROIZVODIMO I PO MERI KUPCA. VELIKO SNIŽENJE CENA OD 10-15% ZA SLEDEĆE STANDARDNE I VANSTANDARDNE DUŠEKE I NADDUŠEKE: PRESTIGE, ELEGANCE, ROYAL, COCOFLEX, MEMOFORM, RELAX, MEMORY- 4, I MEMORY – 6. UZ DUŠEKE: PRESTIGE, ELEGANCE, ROYAL, COCOFLEX, MEMOFORM, RELAX, IDE I POKLON NADDUŠEK ILI JASTUK. POPUST OD 15% ZA ŠIRINU DUŠEKA DO 90CM, NADDUŠEKE MEMORY- 4, I MEMORY- 6, A ZA ŠIRINU VEĆU OD 90CM 10%. ISPORUKA DANAS ZA SUTRA, KURIRSKIM SLUŽBAMA O NAŠEM TROŠKU. POPUSTI VAŽE DO KRAJA MESECA. PORUDŽBINE SLATI PREKO SAJTA ILI e-mail-a intercom.line@gmail.com ILI NA TEL. 017/471-297 OD 08-15h, 069/673-237 OD 08-22h.

Dušeci sa penom

Fresh dušeci sa penom se izrađuju od više vrsta pena (poliuretanska, hladnolivena ili memorijska pena).
Poliuretanksa pena je najčešći tip pene u proizvodnji dušeka. U zavisnosti od gustine i tvrdoće, ova pena može objedinjavati ortopedska i anatomska svojstva. Ova pena pruža čvrst oslonac prilikom spavanja, a dušek pri tom ostaje mekan i elastičan.
Hladnolivena pena ili visoko-elastična pena je materijal baziran na vodi i zbog posebne strukture otvorenih ćelija ima veću površinsku mekoću, veću udobnost i elastičnost, bolju prozračnost i bržu provodljivost vlage, bolje karakteristike podupiranja tela i povećanu trajnost u odnosu na klasičnu PU penu.Takođe savršeno provodi vazduh i vlagu. Ima besprekorne antialergijske karakteristike i apsolutno je hemijski neškodljiva.
Memorijska pena, poznatija i kao Viscolelastic ili NASA pena je termoaktivna supstanca koja reaguje na toplotu i pritisak tela. Na prvi dodir reaguje tvrđe, ali se potom pod uticajem toplote i pritiska tela prilagođava njemu i praktično ostavlja trag tela u dušeku i na taj način relaksira telo, tako što rasterećuje tačke najjačeg pritiska, cirkulaciju najopterećenijih delova tela, kao što su: ramena, leđa i karlica i smanjuje prekomerno okretanje za preko 80%. Dezeni navlaka dušeka koji su prikazani na sajtu nisu postojani, već se periodično menjaju i unapređuju.

Dušek Classic

ortopedski dušek od pene

Dušek Memoflex

duo dušek sa memory penom

Dušek Relax

7-zonski dušek sa HR penom i Bamboo navlakom

Dušek Memoform

duo dušek sa memory penom i Aloe Vera navlakom