Dušeci Freš

069/673-237
intercom.line@gmail.com

English Korpa VEĆ OD 21180 RSD    ::    SVE TIPOVE DUŠEKA PROIZVODIMO I PO MERI KUPCA. VELIKO SNIŽENJE CENA OD 10-15% ZA SLEDEĆE STANDARDNE I VANSTANDARDNE DUŠEKE I NADDUŠEKE: PRESTIGE, ELEGANCE, ROYAL, COCOFLEX, MEMOFORM, RELAX, MEMORY- 4, I MEMORY – 6. UZ DUŠEKE: PRESTIGE, ELEGANCE, ROYAL, COCOFLEX, MEMOFORM, RELAX, IDE I POKLON NADDUŠEK ILI JASTUK. POPUST OD 15% ZA ŠIRINU DUŠEKA DO 90CM, NADDUŠEKE MEMORY- 4, I MEMORY- 6, A ZA ŠIRINU VEĆU OD 90CM 10%. ISPORUKA DANAS ZA SUTRA, KURIRSKIM SLUŽBAMA O NAŠEM TROŠKU. POPUSTI VAŽE DO KRAJA MESECA. PORUDŽBINE SLATI PREKO SAJTA ILI e-mail-a intercom.line@gmail.com ILI NA TEL. 017/471-297 OD 08-15h, 069/673-237 OD 08-22h.
 • VISINA

  Visina dušeka: dušek visine 14,16,18,20 cm

 • POLIURETANSKA PENA

  Najčešći tip pene koji se upotrebljava u skoro svakom dušeku. U zavisnosti od gustine i tvrdoće, ova pena može objedinjavati ortopedska, potporna i anatomska svojstva. Ova pena pruža čvrst oslonac prilikom spavanja, a dušek pri tom ostaje mekan i elastičan.

 • BONNELL ŽIČANA JEZGRA

  Ovo je klasičan i najpoznatiji sistem opružnih, žičanih jezgara za dušeke u svetu, vrlo pouzdan i vrlo ekonomičan. Klasično Bonnell opružno jezgro je ručno pravljeno od konusnih opruga (uža u srednjem delu nego na krajnjim prtsenovima), koje su spojene spiralnom žicom. Opruge su posebno tretirane, kako bi ostale trajno elastične i otporne na lomove i zahvaljujući progresivnoj sili opruge, Bonnell jezgro se isprva ugiba mekano, a pri većem opterećenju postaje sve čvršće.

Sastav dušeka

JEZGRO

Ovaj dušek se izrađuje u dve varijante: sa žičanim jezgrom ili sa jezgrom od HR pene. Dozvoljeno opterećenje za dušek sa žičanim jezgrom je do 80kg po osobi, a za dušek od HR pene do 110kg po osobi.

NAPOMENA

Kupac pri porudžbini mora da naznači koji od dva navedena tipa dušeka želi da poruči, ukoliko nije naznačio biće mu dostavljen dušek od HR pene.

NAVLAKA

Žakard tkanina (40% pamuk - 60% PES) Silikonska PES vata 200 gr/m² Reteks 17 gr/m2 zatvoren rub trakom po odobima.

Karakteristike dušeka

Visina dušeka 14,16,18,20 cm
Tvrdoća dušeka dušek srednje tvrdoće – H2
Preporučena težina po osobi do 80 kg (žičano jezgro i do 110kg jezgro od HR pene
Vrsta jezgra žičano jezgro i jezgro od HR pene
Vrsta navlake ne skida se
Zone udobnosti 1
Dodatna svojstva dušek za klik-klak
Održavanje navlake usisavačem ili poluvlažnom krpom
Garancija 2 godine

Cena dušeka dužine 190 i širine 140 cm je 23500 dinara. Debljina dušeka je 18 cm

Cena dušeka dužine 190 i širine 140 cm je 22500 dinara. Debljina dušeka je 16 cm

Cena dušeka dužine 190 i širine 140 cm je 21180 dinara. Debljina dušeka je 14 cm


Umesto jednog velikog, bračnog dušeka od sad možete poručiti dva manja dušeka, spojena bočno, sa specijalnom, perivom navlakom, koja dva dušeka spaja u jedan.
Prednosti double dušeka:

 • Double dušeci odgovaraju partnerima sa različitim telesnim težinama i navikama spavanja.
 • Double dušeci se lakše održavaju i bolje prilagođavaju telu.
 • Duplo duže traju od velikih dušeka, jer su međusobno bočno ojačani.
 • Mogućnost izrade takvog dušeka, gde je jedna polovina normalne nosivosti, a druga polovina veće nosivosti, za partnere nejednakih težina.
 • Ne dolazi do uleganja na sredini dušeka.
Osim dušeka standardnih dimenzija radimo i dušeke po narudžbini. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije