Dušeci Freš

069/673-237
intercom.line@gmail.com

English AKCIJA DO KRAJA MESECA : OD 10% ZA SINGL DUŠEKE: PRESTIGE, KING,ELEGANCE,ROYAL,COCOFLEX,MEMOFORM I ZA NADDUŠEKE ŠIRINE DO 100cm: MEMORY 6, MEMORY 4, WOOL MEMORY, KAO I NA SVE DOUBLE DUŠEKE. PORUDŽBINE MOŽETE SLATI DIREKTNO PREKO SAJTA ILI PUTEM E-MAIL-a: intercom.line@gmail.com, KAO I POZIVOM NA BR.: 017/471-297 RADNIM DANOM OD: 8-14h, NA: 069/673-237 SVAKOG DANA OD: 08-22h.

KUPOVINA

NARUČIVANJE

Sve naše proizvode možete poručiti na jedan od sledećih načina:
 1. Posetom nekog od naših izložbeno-prodajnih salona
 2. Telefonskim putem, pozivom na jedan od naših brojeva:
  • 069/673-237
  • 017/471-297
 3. Putem e-mail adrese: info@dusecifresh.com

PLAĆANJE

 1. Gotovinom – pouzećem. Plaćanje vršite u trenutku isporuke proizvoda. Ovaj vid plaćanja važi samo za dušeke standardnih dimenzija.
 2. Avansnom uplatom u celosti na tekući račun. U slučaju poručivanja dušeka ili naddušeka vanstandardnih dimenzija važi ovaj vid plaćanja.
 3. Čekovima građana na 6 mesečnih rata bez kamate.

ISPORUKA

 1. TROŠKOVI ISPORUKE
  • Za sve poručene proizvode u vrednosti preko 10.000 dinara obezbedili smo besplatnu isporuku na Vašu kućnu adresu, na teritoriji cele Republike Srbije.
 2. ROK ISPORUKE
  • Za standardne dimenzije rok isporuke je do 3 radna dana od dana porudžbine
 3. NAČIN ISPORUKE
  • Sve naše proizvode isporučujemo kurirskom službom
  • Najmanje jedan dan pre isporuke naša služba prodaje će Vas kontaktirati i obavestiti o isporuci
  • Na sam dan isporuke kurir će Vam se najaviti telefonom najmanje 10 minuta pre dolaska na Vašu adresu, a Vaša obaveza je da obezbedite da na Vašoj adresu bude osoba koja će preuzeti i(ili) platiti pošiljku.
  • Obaveza kurira je da Vam poručen proizvod dostavi do ispred vrata u slučaju da živite u prizemnoj kući ili u stambenoj zgradi sa velikim liftom. Ukoliko živite u stambenoj zgradi sa malim liftom ili bez lifta, potrebno je da organizujete pomoć kuriru kako bi Vam se dušek što brže i sigurnije dostavio.
  • Vaša obaveza je da prilikom preuzimanja pošiljke vizuelno pregledate primljenu pošiljku i da potpisom na otpremnici potvrdite da ste robu preuzeli neoštećenu. Sve naknadne reklamacije vezane za oštećenja nastala prilikom transporta neće se prihvatati. U slučaju ‘da primetite oštećenje na dušeku nastalo transportom u obavezi ste da nas, pre preuzimanja i isplate pošiljke, kontaktirate što je pre moguće.

REKLAMACIJE

Za sve naše dušeke, u zavisnosti od modela, dajemo Vam garanciju od dve, tri ili pet godina i garantujemo Vam da će dušek valjano služiti svojoj nameni i da neće promeniti svoja svojstva u garantnom roku, ukoliko ga budete koristili u skladu sa datim uputstvima. Ukoliko ustanovite eventualne manjkavosti ili nedostatke na proizvodu nastale našom greškom, naša obaveza je da Vam u roku od najviše 45 dana rešimo reklamaciju o našem trošku. Reklamacija mora biti predata u pisanoj formi ili elektronskim putem.
Garancija ne važi u sledećim slučajevima:

Dodatna pitanja

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti slanjem poruke putem sajta na strani KONTAKT, putem navedenog maila intercom.line@gmail.com ili lično preko brojeva telefona koji su navedeni u podnožju svake strane.